- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

„Човече, остави ме на миру“: Бајден није издржао, новинарима поручио – пређите у моју кацеларију

© AP Photo / Evan VucciЏо Бајден
Џо Бајден - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2023
Пратите нас
Председник САД Џозеф Бајден напустио је данас конференцију за медије, рекавши новинару "човече, остави ме на миру", пренео је "Форбс" на званичном Твитер каналу.
Бајден се обратио јавности поводом неидентификованих објеката који су недавно оборени изнад америчке и канадске територије, рекавши да делује да нису коришћени за шпијунирање САД и да су вероватно коришћени у "бенигне сврхе", пренео је Ројтерс.
Он је рекао и да америчке обавештајне службе процењују да су објекти вероватно повезани са приватним компанијама или истраживачким институцијама.
У једном тренутку, како се може видети на снимку, Бајден је желео да заврши конференцију, а онда су уследила бројна питања новинара у вези с објектима.
Бајден је кренуо да излази, вратио се, покушао да одговори, али од многих питања није могао да се концентрише.
Кратко се окренуо ка једном новинару и рекао "човече, остави ме на миру" и насмејао се, а онда је рекао да могу прећи у његову канцеларију и да је тамо "пристојније".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала