- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Грци играју двоструку игру – „жртва“ ће бити Радоњић

© Sputnik / Максим Богодвид / Уђи у базу фотографијаДејан Радоњић – тренер КК Црвена звезда
Дејан Радоњић – тренер КК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2023
Пратите нас
Црногорски стручњак Дејан Радоњић (53) ускоро би могао да напусти клупу грчког великана Панатинаикоса, који увелико ради на довођењу његове замене, објавио је кошаркашки сајт „Спортандо“.
После драматичног пораза од Валенсије у Евролиги, Панатинаикос је успео да забележи победу у оквиру грчке лиге, али резултати нису онакви какве је клуб очекивао и желео када је Дејан Радоњић стигао у Атину прошлог лета.
Према писању медија, Панатинаикос је већ ступио у контакт са Ђанмарком Поцеком, али селектор Италије за сада није прихватио прве две понуде.
Италијански медији наводе да Поцеко на столу има понуду вредну 500.000 евра за годину дана, те да ће она бити активирана после мечева квалификација за Светско првенство које Италија игра против Украјине (23. фебруар) и Шпаније (26. фебруара).

„Сада је све у његовим рукама. Та одлука је само на Поцеку. Ја не могу да се мешам због уговора који имамо, али и због односа који смо изградили. Једини услов који постоји је да се о оваквим стварима не говори када репрезентација има своје обавезе“, рекао је председник Кошаркашког савеза Италије Ђани Петрући.

Иако су из Грчке стигле информације да први човек клуба Димитрис Јанакопулос жели да изађе Радоњићу у сусрет и помогне му око одласка Ендрјуа Ендрјуза јер се кошаркаш не уклапа у његов тим, очигледно да то није истина.
Панатинаикос заправо као да игра двоструку игру, па ће Радоњић напустити клуб када и ако Поцеко пристане на сарадњу, јер Грци не желе да одустану од Италијана већ намеравају да му пошаљу и нову, трећу понуду.
Подсетимо, Радоњић је у Грчку стигао прошлог лета после „трипле круне“ са Црвеном звездом, а Панатинаикос је један од најслабијих тимова у Евролиги. У 24 меча ова екипа је уписала само осам победа и дупло више пораза.
Лука Дончић Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2023
СПОРТ
Лука се поклонио Николи: „То је нешто посебно“
Никола Јокић Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2023
СПОРТ
Јокић и Дончићу показао ко је газда у НБА – пао је и рекорд Меџика Џонсона
Куп Радивоја Кораћа - Sputnik Србија, 1920, 15.02.2023
СПОРТ
Партизан убедљив, Мега преживела и отишла у полуфинале
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала