- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Убојите поруке Путина - Русију никада нико није победио | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / POOL / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” политиколог Александар Павић.
Русија обуставља учешће у споразуму о офанзивном наоружању. Владимир Путин наредио војсци - будите спремни, ако Америка тестира нуклеарно оружје, онда ћемо и ми.
Бајден у Кијеву поручио да Запад чека тешко време али је ипак најавио и оружану и новчану помоћ Украјини. Дан касније - у Варшави показао је ко га тренутно највише мучи – у говору од 20 минута, Владимира Путина споменуо је чак 10 пута.
Кина подржава руски нацрт резолуције УН о диверзији на „Северном току“ и апеловала да Америка престане да шири дезинформације о војној помоћи Русији.
Уочи новог сусрета у Бриселу Аљбин Курти поручује да неће разговарати о ЗСО и да су његови савезници спремили документ о признању две државе.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Убојите поруке Путина - Русију никада нико није победио | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала