- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шарапова је дефинисала – Медведев потврђује: „Можда се плашим...“

© Sputnik / Anton Denisov / Уђи у базу фотографијаМария Шарапова радуется победе в матче 1/4 финала розыгрыша Кубка Федерации по теннису, 2012 год
Мария Шарапова радуется победе в матче 1/4 финала розыгрыша Кубка Федерации по теннису, 2012 год - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2023
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, истакао је да има исти осећај на теренима са шљаком као и његова славна земљакиња Марија Шарапова која је раније говорила за себе да се осећа као „крава на леду“.
Медведев не воли шљаку и то је говорио већ много пута, али је јасно да ће морати да проради на томе како би се вратио у врх светског тениса.
„За мене је сезона на шљаци велики изазов сваке године. Није тајна да заиста не волим ту подлогу“, навео је Медведев.
Ипак, он је подсетио да је играо полуфинале Монте Карла, финале Барселоне и четвртфинала Ролан Гароса.
„Заправо, на Вимблдону су резултати били много гори. Никада нисам био ни у четвртфиналу. Знам да могу да играм добро, ако одиграм лоше једног дана на тврдој подлози, ја знам да могу да одиграм добро наредног дана. Али, када одиграм лоше на шљаци, увек лако губим“, додао је Медведев.
Рус је прокоментарисао и изјаву легендарне земљакиње Марије Шарапове која је истакла да се на шљаци осећа као крава на леду.
„Да, имам такав осећај. Заборавио сам да је она освојила два пута Ролан Гарос и то ме инспирише“.
Медведев је говорио и о случају са турнира у Дохи.
„То је вероватно један од најспоријих терена, као и Ротердам. У Дохи је мој тренер рекао мојој супрузи да бих био непобедив ако бих умео да се крећем на шљаци. Све је то истина, никада нисам могао добро да се крећем на шљаци, не клизам довољно пре ударца, то радим касније. Не знам, можда се плашим нечега... Наравно, наставићу да радим на томе...“, додао је Медведев.
Новак Ђоковић пре турнира у Дубаију одржао је конференцију за медије у Београду.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала