- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

„Никола Тесла“ најбољи европски аеродром у три категорије

© Sputnik / Лола ЂорђевићАеродром „Никола Тесла“
Аеродром „Никола Тесла“ - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2023
Пратите нас
Аеродром „Никола Тесла“ којим управља компанија „Белгрејд ерпорт“, чланица „ВИНЧИ Ерпортс“, проглашен је за најбољи аеродром у Европи у 2022. години у три категорије.
Компанија је саопштила да су признања добијена у оквиру Програма награде за квалитет услуге аеродрома (ASQ) Међународног савета аеродрома (АCI).
Наводи се да су признања добијена за најбољи аеродром по величини у региону у категорији од пет до 15 милиона путника годишње, аеродром са најпосвећенијим особљем у Европи и најудобнији аеродром у Европи.
Београдски „ВИНЧИ Ерпортс“ наводи да је признања добио и за аеродроме у Порту, Гванакастеу и Пуерто Плати који су проглашени за најбоље аеродроме у свом региону по питању аеродромских услуга.
Истиче се да је аеродром Гванакасте проглашен за аеродром који својим корисницима пружа најбоље искуство у процесу путовања.
Додају да је међународни аеродром Осака рангиран као први по тачности у оквиру ОАГ Лиге тачности.
Компанија „ВИНЧИ Ерпортс“ управља пословањем више од 65 аеродрома у 12 земаља Европе, Азије и Америке. Компанија развија, финансира и гради аеродроме и управља њима улажући сопствене инвестиционе капацитете, знање и умеће, каже се у саопштењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала