- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пјотр не трпи увреде – буран увод у епску битку /видео/

© Sputnik / Getty Images/UFC / Уђи у базу фотографијаПетр Јан
Петр Јан - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2023
Пратите нас
Буран увод имала је епска битка која ће у ноћи између суботе и недеље бити одржана у Лас Вегасу, а у октагону ће снаге одмерити Пјотр Јан и Мераб Двалишвили. Рус је жестоко одреаговао на прозивке на последњем мерењу и одгурнуо је ривала, који је претходно упорно добацивао и претио.
Све је спремно за спектакуларну борбу и централни догађај у једном од луксузних хотела у Лас Вегасу на „UFC Fight Night“ у мечу који ће имати пет рунди.
Тридесетогодишти Рус Пјотр Јан представља једног од најбољих бораца и то ће покушати да докаже у борби против мотивисаног ривала из Грузије, који је разбеснео након што га је Рус снажно одгурнуо када се се на мерењу нашли прса у прса.
Двалишвили је на мерењу упорно провоцирао Јана, добацивао, а пред сам меч је поручио да је за њега меч за титулу много више од тога.

„Ово је лично за мене. Он је из Русије, ја сам из Грузије и сви добро знамо шта они раде тренутно Украјини, као и шта су радили Грузији. Русија није демократска земља и зато желим да победим за мој народ“, рекао је Мераб.

Имплементирао је 32-годишњак из Грузије политику у спорт, па остаје да се види какав одговор је спремио Рус Пјотр Јан, који је не мерењу показао да не трпи увреде на сопствени рачун, а камоли на рачун земље из које долази.
Нема дилеме да је УФЦ шампион из Русије наоштрио своју разорну левицу и да ће пре истека пете рунде покушати да оконча борбу против Мераба Двалишвилија.
УФЦ борац из Грузије тренутно има низ од осам победа, у укупном скору од 15 победа и четири пораза. С друге стране, Пјотр Јан има 16 тријумфа и четири пораза.
Роман Костомаров  - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Агонија руске легенде и даље траје: Поново се појављују знаци сепсе
Рукометаши Србије - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Чекао је три године и постао херој: „Најтеже је било у другом дресу слушати химну Србије“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала