- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вања је за длаку „промашио“ Русију: „Нудио сам га бесплатно“

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2023
Пратите нас
Фудбалски менаџер Дмитриј Сељук рекао је да је московском Торпеду понудио неколико својих играча, између осталог и српског играча Вању Влаховића. Ипак, млади Србин је на крају завршио у Аталанти, у италијанском шампионату познатијем као Серија А.
Влаховић је одрастао у Партизановим млађим категоријама, играо је и за Телеоптик, а од 31. јануара ове године је у Аталанти.

„Понудио сам Торпеду неколико играча. Један од њих био је и Србин Вања Влаховић. Он има 18 година. На тренинг кампу у Турској играо је за Партизан против Ахмата, постигао је и гол. Талалаев је лично отишао да га гледа на овом мечу. Али, нису га одвели у Торпедо, а 31. јануара је потписао уговор са Аталантом. По свему судећи, Аталанти је био потребнији него Торпеду. И понудио сам га бесплатно, а он је отишао у Италију за 500 хиљада евра“, цитира Сељука РБ Спорт.

Чини се да је био мало и саркастичан, те да му је криво што Србин није на крају завршио у Русији.
После 17 кола Премијер лиге, Торпедо је на последњем месту на табели са шест бодова. Торпедо је у недељу изгубио од Акрона Тољатија са 0:2 у мечу на гостовању у четвртфиналу Купа Русије и елиминисан је са турнира.
Душан Тадић, Ајакс - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2023
СПОРТ
Српска десетка је „васкрсла“ и у леђа јој гледају Меси и Де Брујне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала