- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Цеца Бојковић: Видеће сви какав је Зеленски глумац, а како Запад режира - тек кад падне завеса

© SputnikМаша Радовић и Светлана Цеца Бојковић
Маша Радовић и Светлана Цеца Бојковић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2023
Пратите нас
Зеленски се не рачуна у глумце. То вређа глумачку професију. Али једна таква особа врло је погодна за ову улогу која јој је додељена. Е сада, видећемо шта ће бити када падне завеса, каже у разговору за Спутњик глумица Светлана Цеца Бојковић.
Гостујући у емисији „Маша и...“ Светлана Бојковић открила је рецепт за бољи живот и дала савет како да постанемо срећни људи, прокоментарисала цензуру руске уметности на Западу, али и истакла којој њеној улози је најсличније време у којем живимо.
Чувену Цецу смо питали и у влади ког светског политичара би волела да буде госпођа министарка.
„Не дај боже! Мени је довољан Нушић“, поручила је кроз смех наша саговорница.
На питање како с професионалне стране оцењује западну режију сукоба у Украјини, Бојковићева каже:
„Са моје тачке гледишта – лоша је режија. Али то наравно ништа не значи зато што су они упорни. Јако упорни и јако моћни. То може да буде лоша представа, али ако сам ја моћан, ја имам права да правим и лоше представе. Ја имам права да производим ратове. Од тих силних ратова који су произведени током последњих 30, 40, па и 50 година ниједан, заправо, нису добили, али су нешто извукли. И то је довољно, па иду даље. То је нешто што очигледно покреће њихово битисање“.

О емисији „Маша и...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала