- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев поручио Американцима: Вратите своју земљу и уништите тиранију Вашингтона

© Sputnik / Рамиљ Ситдиков / Уђи у базу фотографијаПремијер Русије Дмитриј Медведев
Премијер Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2023
Пратите нас
Американци би требало да врате себи своју земљу и да униште тиранију Вашингтона, изјавио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
Тим речима је он прокоментарисао упозорење бившег америчког председника Доналда Трампа да би у уторак могао да буде ухапшен након „илегалних цурења информација“.

„Глупани у Европи пожелели су да ухапсе једног страног држављанина, а 21. марта ће Америка ухапсити свог. Вратите своју земљу себи, Американци! У бој! Уништите тиранију Вашингтона! Пошаљите на смрдљиво сметлиште историје ту покварену клику лудих украјинофила – оца и сина Бајдена. ПС Овај пост је објављен на молбу председничког кандидата САД, пуковника Данила Фјодоровича Трампа“, наводи Медведев на Телеграму.

Подсетимо, Трамп је у постовима на његовој друштвеној мрежи "Друштвена истина" алудирао на извештаје да би ускоро могао да се суочи са криминалним оптужбама у Њујорку, повезаним са давањем новца звезди филмова за одрасле Сторми Данијелс у замену за њено ћутање, пренео је "Ен-Би-Си њуз".
Локалне, државне и савезне агенције за спровођење реда и безбедносне агенције, наводно се припремају за могућност да бивши председник Трамп буде оптужен почетком следеће недеље, судећи према изјавама пет високих званичника упознатих са припремама.
Бивши амерички председник Доналд Трамп полази на саслушање у канцеларији државног тужиоца - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2023
СВЕТ
„Може да се деси да ме ухапсе у уторак“: Трамп позвао своје присталице на протест
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала