- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Стивен Сигал рекао шта је то најлепше што Русија има

© Sputnik / Нина ЗотинаСтивен Сигал
Стивен Сигал - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2023
Пратите нас
Амерички глумац Стивен Сигал изјавио је током отварања сверуског аикидо центра „Тајфун“ да је најлепше што Русија има – њен народ.
„Мене, када је реч о Русији, ништа не чуди, а најлепше што Русија има јесу њени људи“, рекао је он током конференције за медије.
Сигал је, одговарајући на питања новинара о његовим новим пројектима у Русији, рекао и да ће они бити настављени када се заврши специјална војна операција у Украјини.
Иначе, Сигал је нешто раније учествовао на конгресу Међународног покрета русофила где је изјавио да више од половине Американаца воле Русију и Русе.
Подсетимо, Путин је 2016. године потписао указ којим се Сигалу додељује руско држављанство. Његов деда по очевој линији се родио у Русији затим је у првој половини 20. века прешао у Америку. И неки други чланови породице су му такође пореклом из Русије.
Сигал је 2018. постао специјални представник Министарства спољних послова Русије за хуманитарне везе између Москве и Вашингтона.
Амерички глумац Стивен Сигал током сусрета са председником Русије Владимиром Путином у Москви - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
КУЛТУРА
Стивен Сигал снима документарац о сукобу у Донбасу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала