Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Лидери Двери, Нове ДСС и Заветници испред зграде РТС, због плана за КиМ

© Фото : Српски покрет ДвериБошко Обрадовић, Милица Ђурђевић Стаменковски, Милош Јовановић и Војислав Михаиловић
Бошко Обрадовић, Милица Ђурђевић Стаменковски, Милош Јовановић и Војислав Михаиловић - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2023
Пратите нас
Лидери опозиционих посланичких група Двери-Патриотски блок, коалиције НАДА и Заветници окупили су се данас испред зграде РТС и накратко блокирали саобраћај у Таковској улици, како би, како су рекли, изразили незадовољство француско-немачким споразумом за решење питања Косова и Метохије.
Милош Јовановић, лидер Нове ДСС позвао је да се распишу ванредни избори на свим нивоима, јер је, по њему то једино легитимно и једино демократско средство, како би грађани одлучили којим путем ће Србија да иде.
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да су блокирали саобраћај испред зграде РТС да би указали да је дошло време да проговори и друга страна о ономе што се у Србији дешава, о француско-немачком споразуму, о западном ултиматуму, односу председника републике према тим питањима...
Председница српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски поручила је да су ове опозиционе странке одлучне у ономе што су почетку дефинисали као циљеве националног друштвеног и политичког окупљања.
"Нећемо одступити ни један корак од одбране уставног поретка. Бранећи КиМ, ми бранимо целокупну државу Србију, рекла је Ђурђевић Стаменковски најавивши за петак, 24. марта, окупљања испред свих општинских и градских управа широм Србије,, како би се, како је рекла, послала порука свих оних који се не слажу са прихватањем француско-немачког „ултиматума“.
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2023
СРБИЈА
Вучић: Нисам ни усмено прихватио споразум - имплементираћемо план до црвених линија Србије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала