- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Милатовић: Победа свих оних који су 30 година носили бакљу слободе

© AP Photo / Risto BozovicЈаков Милатовић
Јаков Милатовић - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2023
Пратите нас
Ово је победа свих оних који су у претходних 30 година носили бакљу слободе, рекао је Јаков Милатовић, председнички кандидат Покрета “Европа сад” који се пласирао у други круг председничких избора у Црној Гори.
Обраћање Јакова Милатовића у изборном штабу Покрета “Европа сад” почело је - обраћањем Милојка Спајића, који је страначког колегу представио као “будућег председника Црне Горе”.
“Ово је заједничка победа лепе, праведније, једнакије Црне Горе. Ово је победа целе Црне Горе, коју су генерације људи у Црној Гори чекале, ово је победа свих нас”, рекао је Милатовић и додао да ће послати Мила Ђукановића у политичку пензију 2. априла у другом кругу избора.
Ово је победа свих оних који су бакљу слободе носили 30 година, оних који су били дискриминисани, чија су деца ишла трбухом за крухом, који су били сиромашни, казао је Јаков Милатовић.
Вечерас смо направили пресудан корак ка 2. априлу, када ћемо победу запечатити, подвукао је Милатовић.
Захвалан сам свим партијама, медијима, интелектуалцима, активистима који су у претходних 30 година желели бољу Црну Гору, казао је он и захвалио се свим листама које су га подржале као председничког кандидата..
Председнички избори у Црној Гори - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2023
РЕГИОН
Председнички избори у Црној Гори: Ђукановић и Милатовић у другом кругу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала