- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пикси о Митровићевом „помрачењу“: Причаћемо, доза респекта мора да постоји

© Tanjug / JADRANKA ILICДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2023
Пратите нас
На конференцији за медије Драган Стојковић Пикси одговорио је на питање Спутњика поводом потеза Александра Митровића на утакмици Фулама против Манчестер јунајтеда. Српски репрезентативац ушао је у сукоб са судијом и додирнуо га што је Стојковић прокоментарио као „непотребан потез“.
Могао је Александар Митровић утакмицу против Манчестер јунајтеда у ФА купу да памти по голу , међутим сенку на погодак бацио је у 72. минуту када је ушао у свађу са судијом Крисом Каваном због досуђеног једанаестерца за противнички тим, а о том потезу говорио је и Драган Стојковић Пикси после питања Спутњика.
„Видео сам исто што и ви, непотребан потез у сваком случају, мислим да ће претрпети санкције и бити кажњен, штета што се то десило, али дођу моменти када изгубите контролу. Наравно да је свестан он своје грешке, али причаћемо о томе. У репрезентацији мора да постоји доза респекта према свима на терену као и достојанство и такве ствари не треба да се дешавају“, искрено је одговорио селектор Стојковић.
Селектор репрезентације Србије дотакао се и добре форме српских фудбалера у клубовима, али се како је истакао није фокусирао на голове већ је чекао да се заврши и последња утакмица између Интера и Јувентуса како би могао да се увери да су сви репрезентативци здрави.
„Да ли су дали голове или нису није ми толико битно колико ми је битан здравствени билтен, да сви буду спремни и немају било какву врсту повреде и да не будем у ситуацији као што сам био у Дохи. Пратили смо утакмице овог викенда, синоћ кад је завршен Интер –Јувентус то је било то, све ј еокеј нико се не жали на повреде“, истакао је задовољно Стојковић.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2023
СПОРТ
Пикси се извинио нацији, причао о Џајићу, Лазару, Црногорцима...
Марко Дмитровић - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2023
СПОРТ
Дмитровић се захвалио и опростио од дреса Србије
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2023
СПОРТ
Енглези траже 10 утакмица суспензије за Митровића, тренер га брани: „Kонтролa емоцијa“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала