- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Џајић првог радног дана посетио Пиксија и репрезентативце – и послао занимљиву поруку

© Sputnik / Лола ЂорђевићДраган Џајић Џаја
Драган Џајић Џаја - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2023
Пратите нас
Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић изјавио је на тренингу репрезентације у Старој Пазови да је убеђен да је Србија најквалитетнија репрезентација у региону. Селекција Србије окупила се у Старој Пазови где је почела припреме за предстојеће мечеве против Литваније и Црне Горе у квалификацијама за ЕП 2024.
Србија ће у петак у Београду играти са Литванијом, а три дана касније гостоваће Црној Гори у Подгорици.
Џајић је у склопу првог радног дана посетио репрезентативце Србије у Старој Пазови.
„Желим све да вас поздравим и да вам пожелим срећу на почетку једног новог циклуса за који сви очекујемо да се заврши на позитиван начин, односно да изборите пласман на Европско првенство. Знате и сами да расположење јавности зависи од резултата репрезентације и видели сте какву је еуфорију изазвао директан одлазак на Мундијал. Можда су пред Катар очекивања била превелика, али морате што пре да заборавите шта је било и да се окренете новим изазовима. Већину вас познајем лично, неке сам гледао на телевизији, знам да су вам могућности огромне и да поседујете велики потенцијал“, изјавио је Џајић за званични сајт ФСС.
Он је убеђен да Србија има најквалитетнију репрезентацију у региону.
„Ако бих могао да вам дам неки савет, нека то буде порука да размишљате искључиво о квалификацијама и о томе да изборите пласман на завршни турнир, а тек после тога можемо да причамо о неком конкретном резултату у Немачкој. Сви смо овде на истом задатку, када буде добро заједно ћемо да се радујемо, ако буде лоше заједно ћемо да тугујемо“, рекао је Џајић.
Затим је и додао:
„Али нема разлога да размишљамо негативно. Убеђен сам да сте најквалитетнија репрезентација у региону и да ћете то још једном доказати и на терену. Корак по корак. Нико од нас нема чаробни штапић, али уз добру атмосферу у екипи и уз приступ који сте и до сада имали према репрезентативним обавезама, мислим да нема разлога за бригу“, закључио је Џајић.
- Погледајте емисију Спутњик спорт, а тема је овога пута био пад Новака Ђоковића са АТП трона
Немања Главчић - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2023
СПОРТ
Немања се за годину дана заљубио у Русију: Желим руски пасош – ми смо вековима браћа!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала