- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

Два „тупољева“ патролирала седам сати изнад Јапанског мора /видео/

© Sputnik / O. Grachev / Уђи у базу фотографијаСтратешки бомбардер Ту-95МС
Стратешки бомбардер Ту-95МС - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2023
Пратите нас
Два стратешка носача ракета Ту-95МС Руског ратног ваздухопловства су извела планирани лет изнад неутралних вода Јапанског мора, саопштило је Министарство одбране Русије.
„Два стратешка носача ракета Ту-95МС далекометне авијације су обавила планиран лет изнад неутралних вода Јапанског мора. Авиони су патролирали више од седам сати“, саопштило је руско Министарство.
Авионе Ту-95МС су пратили ловци Су-30 СМ и Су-35С Руског ратног ваздухопловства и ПВО Источног војног округа.
У Министартсву одбране Русије су навели да посаде далекометне авијације редовно лете изнад неутралних вода Арктика, Северног Атлантика, Црног и Балтичког мора и Тихог океана. Сви летови се извршавају уз строго поштовање међународних прописа о коришћењу ваздушног простора.
Осим тога и друге земље изводе летове поред граница Русије. Током јучерашњег дана је Центар за контролу националне одбране Русије саопштио да су изнад Балтичког мора примећена два ваздушна циља која су летела у правцу руске државне границе, а која су класификована као два стратешка бомбардера В-52Н америчког ратног ваздухопловства.
Стратешки авион Ту-160 - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2023
РУСИЈА
Руски бомбардери у мисији: „Тупољеви“ патролирали изнад Северног леденог океана више од 10 сати
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала