- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

ИКЕА повлачи играчку из продаје због потенцијалне опасности од гушења

© Sputnik / Спутњик"Икеа" код Бубањ Потока
Икеа код Бубањ Потока - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2023
Пратите нас
ИКЕА је саопштила да повлачи игру пецања "Блавингад – разнобојно", због потенцијалне опасности од гушења.
ИКЕА апелује на све купце који поседују "Блавингад игру пецања – разнобојно", да престану да је користе и да контактирају с компанијом ИКЕА за пун повраћај новца.
ИКЕА повлачи играчку из продаје због потенцијалне опасности од гушења ИКЕА повлачи играчку из продаје због потенцијалне опасности од гушења "Безбедност је главни приоритет за компанију ИКЕА и зато предузимамо мере предострожности и повлачимо ‘Блåвингад игру пецања, разнобојно’, због потенцијалне опасности од гушења.
ИКЕА развија своје производе користећи ригорозни програм процене ризика и тестирања, како би се уверила да производи испуњавају све важеће законе и стандарде на тржиштима на којима се продају", наведено је у саопштењу.
Како истичу из компаније, приметили су да мали закивци на играчки могу да се олабаве, што доводи до потенцијалне опасности од гушења, посебно код мање деце, и истичу да због тога повлаче "Блåвингад игру пецања – разнобојно".
"‘Блавингад игра пецања, разнобојно’, може се вратити у било коју робну кућу ИКЕА уз пун повраћај новца. Доказ о куповини (рачун) није потребан", наведено је у саопштењу.
ИКЕА се извињава због непријатности које би ово повлачење могло да изазове, преноси РТС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала