- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

УРА подржала Јакова Милатовића у другом изборном кругу

© Фото : Спутњику уступила УРАДритан Абазовић, лидер УРА
Дритан Абазовић, лидер УРА - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2023
Пратите нас
Главни одбор Грађанског покрета УРА Дритана Абазовића подржао је Јакова Милатовића, кандидата Покрета Европе сад у другом кругу председничких избора, који ће бити одржани 2. априла.
Из УРА су позвали све њихове и чланове и симпатизере да у другом изборном гласају за Милатовића.
"Победа Јакова Милатовића ће означити дефинитивни крај владавине Ђукановићевог режима у Црној Гори који траје више од 30 година. Тиме ће у потпуности бити остварен један од њихових програмских циљева прокламован приликом оснивања", наведено је у саопштењу УРА.
Поручују да стоје на располагању у логистичком и у сваком другом смислу Милатовићу и његовом штабу да би победа над Ђукановићем била што убедљивија.
"Све оно за шта смо се као партија залагали, да градимо модерно друштво, сада се у Црној Гори дешава. Фокус више није на прошлости него на прогресу и то је огромна сатисфакција. Успели смо да са партнерима потпуно покажемо бесмисленим дискурс који је протежирала ДПС и тако опстајала на власти", навели су из УРА.
Истичу да све приче о поделима, мржњи, нетрпељивости које и даље форсирају из Ђукановићевог табора падају у воду и руше се као кула од карата.
"Време је за нову модерну Црну Гору, прву наредну чланицу Европске уније, а УРА ће на том путу наставити да даје свој допринос", наведено је у саопштењу УРА.
Анкета
Ко ће победити у другом кругу председничких избора у Црној Гори?
Кандидат за председника Црне Горе Јаков Милатовић - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2023
РЕГИОН
Ко је Јаков Милатовић: Кроз шпалир на Цетињу до предсједника Црне Горе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала