- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездин бисер спречио кикс Србије на премијери

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2023
Пратите нас
Омладинска репрезентација Србије, играчи узраста до 19. година, победила је на старту квалификација за Европско првенство вршњаке из Летоније голом Стефана Лековића у 93. минуту.
Орлићи су били апсолутни фаворити против репрезентације Летоније, али се ствари нису одвијале како су изабраници које с клупе предводи селектор Јован Дамјановић замислили.
Мреже су мировале после уводних 45 минута, Србија је атаковала ка голу ривала, али никако није успевала да материјализује теренску иницијативу.
Све је било још теже када је везиста Чукаричког Урош Миладиновић због другог жутог картона морао пре времена на хлађење. Играо се 86. минуту када му је главни арбитар показао пут у свлачионицу.
И таман када су сви вероватно помислили да ће Орлићи кикснути на самом старту друге фазе квалификација за одлазак на Европско првенству, у 93. минуту је Звездин бисер Стефан Лековић је на додавање Јована Милошевића, погодио за важна три бода на премијери.
Србија је тренутно лидер, док је Летонија на последњем месту Групе 6, док Израел и Пољска тек треба да одиграју свој меч.
За три дана Орлиће очекује нови изазов када играју против Израела, а за крај остаје одмеравање снага са Пољацима.
Ђердан Шаћири и Гранит Џака  - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2023
СПОРТ
Шаћири не долази у Србију, а Џака поручује: „Моје порекло и крв су тзв. Косово“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала