Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Протест опозиције у 12:44 - против Западног плана за Косово

© Sputnik / Лола ЂорђевићПротест 12:44 испред зграде Владе Србије против прихватања европског плана за Косово и Метохију
Протест 12:44 испред зграде Владе Србије против прихватања европског плана за Косово и Метохију - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2023
Пратите нас
Представници опозиционог блока ког чине покрет Двери, коалиција НАДА и Заветници, одржали су данас испред зграде Владе Србије скуп на којем су још једном тражили одбацивање француско – немачког предлога за Косово и расписивање ванредних избора у Србији на свим нивоима.
Саобраћај у Немањиној улици био је накратко блокиран. Лидер Двери Бошко Обрадовић поручио је да једносатном блокадом упозорења испред Владе Србије шаљу јасну поруку да ће наставити са окупљањима уколико се не испуне њихови захтеви.
„Против свих нас лидера државотворне и патриотске опозиције који само тражимо поштовање Устава и борбу за очување КиМ у саставу Србије, води се невиђена негативна кампања увреда и лепљења најружнијих могућих етикета, само зато што смо на страни ове државе, овога народа, Косова и Метохије, Устава Србије и одбране и очувања нашег територијалног интегритета и суверенитета“, рекао је Обрадовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала