- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Српска љубав“ – православни верници приредили фешту у Америци

© AP Photo / Mary AltafferБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2023
Пратите нас
НБА лигаш Атланта показала је да јој је стало до сваког навијача из ма које верске заједнице да долази. Не сумњамо да су трибине на утакмицама Хокса пуне и православне публике, највише због нашег Богдана Богдановића, који с успехом носи дрес ове организације.
Српска дијаспора у САД није мала, а на последњем домаћем мечу који је Атланта одиграла на свом терену и у коме је победила Детроит са 129:107, били су присутни и верници Српске православне цркве из овог америчког града.
Бразилски фудбалер Дани Алвеш - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2023
СПОРТ
Има милионе на рачуну – а у притвору мења аутограме за цигарете
Њих око стотинак дошло је искључиво да бодри Богдановића, што Хоксима није прошло неопажено, па су решили да им се путем друштвених мрежа захвале лепом објавом.

„Српска љубав. Хвала Српској православној цркви у Атланти која је дошла на прошли меч да подржи Богија“, написали су Хокси уз лепу заједничку фотографију.

Нема сумње да је и Богдановићу доста лакше и пријатније да игра када чује наше људе на трибинама, па се и он, поред Атланте, захвалио браћи и сестрама на подршци.
Богдан Богдановић је пре неколико дана потписао нови четврогородишњи уговор вредан 68 милиона долара, па ће српски навијачи у Атланти имати за кога да навијају у годинама које долазе.
*Погледајте најновију епизоду Миљановог корнера
Анкета
Да ли сте задовољни издањем репрезентације Србије на почетку квалификација за Европско првенство?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала