- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Aбазовић позвао у посјету директора Еуропола

© Sputnik / Лола ЂорђевићДритан Абазовић,
Дритан Абазовић,  - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2023
Пратите нас
Премијер у техничком мандату Дритан Абазовић захвалио се, у своје и име Владе, на подршци коју је Еуропол, на челу са извршним директором Катрин де Бол, пружио црногорским институцијама у претходном периоду.
Абазовић је у писму захвалности упућеном де Бол подсјетио да је у претходних неколико дана спроведена опсежна акција која је, како је навео, омогућила да се дође до лица унутар Управе полиције која су повезана са криминалним групама.
"Акција, која је резултат вишмјесечног рада и координисаног дјеловања Специјалног државног тужилаштва, Специјалног полицијског одјељења и Еуропол-а, историјска је за Црну Гору јер је допринијела сузбијању криминалних структура унутар институција система укључених у трговину дрогом, те пружила додатан подстрек да још одлучније наставимо с реформама на овом пољу", истиче Абазовић.
Он је казао да је увјерен да ће заједно кроз редован дијалог наставити јачање сарадње, у обостраном интересу, чему, додаје премијер, остаје искрено посвећен.
"Стога, уз поновљену захвалност за несумњив допринос и уложен напор у правцу снажења нашег партнерства, користим прилику да Вама и Вашем тиму упутим позив да, у термину који заједнички усагласимо, посјетите Црну Гору", закључује Абазовић у писму.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала