- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Најбољем Русу скочила цена – клуб се на време обезбедио

© AFP 2023 / VALERY HACHEАлександар Головин
Александар Головин - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2023
Пратите нас
Чувени немачки сајт Трансфермаркт објавио је нове вредности фудбалера, а на листи руских и даље је најскупљи Алекс Головин (26), плејмејкер француског великана Монака.
После традиционалног пресека, вредност некадашњег фудбалера ЦСКА из Москве порасла је за три милиона и сада износи 25 милиона евра.
Олдични везиста је ове сезоне забележио 37 наступа за Монако у свим такмичењима, постигао шест голова и асистирао седам пута.
Пре извесног времена писало се и да Борусија Дортмунд жели да га види у својим редовима и да је у зимском прелaзном року понудила 40 милиона евра за репрезентативца Русије.
Међутим, и Головин и Монако нису желели да прихвате понуду већ су пре месец дана потписали нови уговор који важи до јуна 2026. године.
Иначе, пре доласка у Монако, сјајног дриблера и шутера су желели енглески великани: Арсенал, Челси и Манчестер јунајтед.
Друго место на листи најскупљих Руса деле голман Краснодара Матвеј Сафонов (24) и плејмејкер Динама из Москве Арсен Захaрјан (19), који вреде по 15 милиона евра.
Четврти је Алексеј Миранчук (27) из Торина који вреди 12 милиона евра, а пети Далер Кујзаев (30) из Зенита који кошта 10 милиона евра.
*Погледајте најновију епизоду Спутњик спорта
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала