- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Љубинка Милинчић: Путинов шах-мат Западу — нуклеарни кишобран за Лукашенка

© Sputnik / Гавро ДешићЉубинка Милинчић
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2023
Пратите нас
У новом издању емисије „Мој поглед на Русију“ сазнаћете како је Путин још једном подсетио САД и њихове савезнике на ризик од нуклеарне конфронтације, за колико је рубаља Русија купила Кијев и које био Борис Березовски.
Путинов шах-мат Западу - нуклеарни кишобран за Лукашенка
Размештањем тактички нуклеарних ракета у Белорусији, Путин још једном подсетио САД и њихове савезнике на ризик од нуклеарне конфронтације.
За колико је рубаља Русија купила Кијев
У Кремљу је 26 априла 1686. године закључен споразум о "вечном миру" са Пољском према коме је Кијев је заувек остао у руском власништву. Русија је за то платила 146 хиљада рубаља.
Ко је био Борис Березовски
Отац руске олигархије, кум Кремља, необично способан и сналажљив човек који је „ногом отварао врата Кремља, и успевао да прилагођава својим незаконитим радњама, законе које је Јељцин донео.

О емисији „Мој поглед на Русију“

Мој поглед на Русију“ је емисија портала „Спутњик Србија“ у којој главна уредница Љубинка Милинчић коментарише актуелне догађаје и теме из Русије и света.
Састоји се од три сегмента и емитује се средом од 21.00.
Љубинка Миличнић: Путинов шах-мат Западу — нуклеарни кишобран за Лукашенка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала