- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Нека Америка пази шта ради - кинеска војска спремна да сарађује са руском | Од четвртка до четвртка

CC BY 2.0 / flickr/Jonathan Kos-Read Follow / Chinese SoldierКинеска војска
Кинеска војска - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” др Горан Милорадовић из Института за савремену историју.
Битка за Артјомовск (Бахмут) и даље у пуном јеку. Док Владимир Зеленски поручује да ће морати да преговара са Русијом ако изгуби тај град, кинеска војска поручује да је спремна да сарађује са руском.
И поред чињенице да су украјинске власти послале дуге цеви и Комисију за примопредају имовине у Кијевско-печерску лавру, монаси нису напустили манастирски комплекс.
Тло им се тресе од штрајкова, а лидери највећих земаља Европске уније спас траже код Си Ђинпинга којег су до јуче осуђивали због сусрета са Владимиром Путином.
Председник Србије најављује промену политичке мапе у Европи – Сједињене Државе праве посебан блок, а ми се изненада граничимо са новим савезом - „Западнобалканском четворком“.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Нека Америка пази шта ради - кинеска војска спремна да сарађује са руском | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала