- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Узбуна у војној бази код Вашингтона, непознати мушкарац виђен с пушком

CC BY-SA 4.0 / Wikimedia/Famartin / Знак за скретање у војну базу Ендрјуз
Знак за скретање у војну базу Ендрјуз - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2023
Пратите нас
Америчка војна база Ендрјуз у Мериленду затворена је данас после подне по локалном времену због, како је саопштено, ванредне ситуације изазване појавом непознате наоружане особе. Свим припадницима базе је речено да се склоне на сигурно.
Како преноси Спутњик интернешенел, у 14.37 часова је послато хитно упозорење припадницима службе у бази да се појавила наоружана особа, али да се за сада не зна да ли је испалила хитац. Осумњичени мушкарац носи пушку АР-15, на себи има љубичасту дуксерицу и црни шортс.
У упозорењу се од припадника службе тражи да позову хитну помоћ и буду у вези са обезбеђењем базе ако примете сумњиво кретање.
„Снаге безбедности, пешачке и мобилне патроле траже осумњиченог“, наводи се у упозорењу.
У бази кажу да је осумњичени примећен у близини стамбених јединица, које се користе за смештај војног особља и њихових породица.
Локални медији пренели су да је полиција привела некога у близини језера у парку у бази, али није познато да ли је та особа била наоружана. Узбуна још није укинута.
Војна база Ендрјуз налази се недалеко од Вашингтона и често је користе високи званичници за летове, укључујући потпредседника и председника.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала