- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда двапут губила од Лалатовићеве екипе – преокрет и победу донело појачање из Русије

© Фото : ФК Црвена звезда/Никола МитићМарко Ракоњац
Марко Ракоњац - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2023
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде су тешком муком остварили победу на свом терену у 28. колу Суперлиге Србије над екипом Младост ГАТ резултатом 4:2, иако су двапут имали заостатак.
Играчи екипе из Новог Сада су се нашли на корак од новог изненађења у Београду пошто су недавно савладали Партизан са убедљивих 4:0, али су црвено-бели успели да избегну такав сценарио.
Никола Топић - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2023
СПОРТ
Топићева лекција вршњацима – Мега се придружила за српско финале
Чини се да су велику мотивацију гости добили од новог тренера Ненада Лалатовића који је за Звезду припремио популарну чекалицу, са петорицом дефанзиваца и усмерењем на контранападе.
Већ у 11. минуту поклекла је одбрана Звезде, Милан Видаков је искористио конфузију дефанзиве домаће екипе и лако је затресао мрежу довевши Младост у предност.
Четири минута касније црвено-бели су успели да изједначе, иако је најпре сигнализиран офсајд, гол Александра Катаија је признат за егал.
Није дуго тај резултат остао на снази, Видаков је поново постигао погодак и донео је нову предност гостима у 32. минуту.
До краја полувремена Звезда је успела да изједначи, двоструки стрелац Видаков је одиграо руком у казненом простору и то је био знак за судију да реагује.
Новак Ђоковић и Филип Крајиновић током меча против Хрватске у Дејвис купу - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2023
СПОРТ
Шпанац се уплашио сусрета са Србима: „Боље је кад нема Новака“
Арбитар Јекнић је гледао снимак и доделио је пенал за Звезду, а сигуран егзекутор био је Гелор Канга.
У другом полувремену је Звезда имала велики број шанси, никако није успела да откључа мрежу противника и тек у 83. минуту је искористила прилик за трећи гол и комплетирање преокрета.
Стрелац је био Марко Ракоњац, недавно појачање из Русије, који је свега неколико минута пре тога ушао на терен заменивши Александра Пешића, а у 90. минуту је тријумф потврдио Александар Катаи, својим другим голом.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала