- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бакочевић „успавао“ Зебеца – трећа победа у боксу без рукавица

© Фото : Скриншот / Јутјуб / Megdan FightЦрногорски борац Васо Бакочевић
Црногорски борац Васо Бакочевић - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2023
Пратите нас
Васо Бакочевић, црногорски и српски ММА борац остварио је и трећу победу у каријери у боксу без рукавица, иако је његов дуел са хрватским ривалом Луком Зебецом обележио контроверзни детаљ у другој рунди меча организованог у Петроварадину на четвртом издању Армаде.
Бакочевић је остварио победу техничким нокаутом у другој рунди, аперкатом у моменту док је његов ривал седео на поду после клизања низ кавез.
Бакочевић је пласирао неодбрањив ударац и нокаутирао је Зебеца, за шта је Марко Мартињак, шампион у боксу без рукавица, рекао да је потез за дисквалификацију.
„Ово не сме, ово по британским и америчким правилима није дозвољено и поништава се победа дисквалификацијом“, навео је Мартињак за Арену спорт.
Победа Бакочевића, свакако, ниједном није долазила у питање, доминирао је искуством против 20-годишњег Хрвата који је био веома нервозан и трошио је много енергије у празно, што је као резултат дало и пад на под после чега је уследио аперкат за нокаут.
Претходно је Бакочевић суверено добио прву рунду, мирно и без тензије је вребао шансе, шалио се са противником и пласирао јаке и прецизне ударце, са мало промашаја.
Бакочевићу је ово трећа победа у каријери боксера без рукавица, а очекује се да у наредном периоду поново наступи у борби по ММА правилима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала