- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Зеленски ће одговарати пред Богом

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2023
Пратите нас
Бог ће казнити председника Украјине Владимира Зеленског и његов тим за сва злодела над Украјинском православном црквом (УПЦ), написао је на свом телеграм каналу заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
„Гледајући шта Зеленски и Ко ради са Кијевско-Печерском лавром, посебно јасно схваташ каква су то разбеснела копилад и подли олош. За њих једноставно не постоји друга дефиниција. Сигуран сам да ће се они наћи, не само пред судом човечјим, већ пре свега пред Божјим судом. И биће кажњени за све што су урадили “, написао је политичар.
Медведев је објавио и одломак из Откровења Јована Богослова (Апокалипса 19-20): „И би ухваћена звијер, и с њом лажни пророк који учини пред њим знаке којима превари о не који примише жиг звијерин који се поклањају икони њезиној: живи бише бачени обоје у језеро огњено, које гори сумпором“.
Од јесени 2022. године стално се врше претреси више цркава УПЦ, укључујући Кијевско-Печерску лавру. Савет безбедности Украјине је објаснио да спроводи контраобавештајне мере усмерене на „супротстављање субверзивним активностима руских специјалних служби“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала