Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Српска листа: Насилници у униформи малтретирали жену са дететом у наручју

© AP Photo / Bojan SlavkovicКосовска полиција
Косовска полиција - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2023
Пратите нас
Српска листа саопштила је да су „насилници у униформи“ на раскрсници у Звечану са четири возила и наоружани дугим цевима малтретирали жену са дететом у наручју.

„Као што смо говорили на данашњој конференцији, на северу нису распоређени полицајци већ насилници у униформи који су мало пре на раскрсници у Звечану са четири возила и наоружани дугим цевима малтретирали жену са дететом у наручју. А ти Курти настави са провокацијама… мислиш да можеш како хоћеш, а докле ћеш…“, навела је Српска листа синоћ на својој Фејсбук* страници.

Уз објаву Српска листа окачила је и снимак инцидента.
Потпредседник Српске листе Игор Симић раније у недељу је на конференцији за медије рекао да су припадници специјалне косовске полиције незаконито и против Устава такозваног Косова присутни на северу КиМ, јер састав полиције мора да одражава етнички састав територије на којој се налазе.
Он је упозорио да, у случају да се не пусти ухапшени Милован Божовић и не престане репресија Куртијевог режима, српски народ то више неће трпети, нити прихватити, рекао је потпредседник Српске листе Игор Симић, на конференцији за медије Српске листе (СЛ) у северном делу Косовске Митровице.
*Активности „Мета“ - друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм забрањене су у Русији као екстремистичке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала