- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Почело снимање наставка серије „Црна свадба“: Борба добра и зла се наставља

© Фото : Спутњику уступила продукција "Firefly"Почело снимање наставка серије „Црна свадба“:
Почело снимање наставка серије „Црна свадба“: - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2023
Пратите нас
Након великог успеха који је постигла прва сезона серије „Црна свадба“, овог викенда у Београду снимљени су први кадрови њеног наставка.
Док је у првој сезони акценат био на влашкој магији, кроз нових десет епизода разрађиваће се идеја Балкана као центра света и попришта вечне борбе добра и зла.
„Прича добија епски замах, улози су све већи, а натприродни елементи постају све огољенији и важнији“, најављују продуценти.
Публика ће бити у прилици да прати два временска тока - први је смештен у 2002. годину, када Петар (Уликс Фехмиу) истражује серију бизарних и наизглед немотивисаних самоубистава тинејџера, повезаних са мистериозним и злокобним култом Црне руже.
Други временски ток се дешава у садашњости, где пратимо Наташу (Јелена Ђокић), сада монахињу која се од закона скрива под окриљем цркве, и Томића (Никола Којо), полицајца који се нашао на потерници, такође се кријући од бивших колега док покушава да пронађе несталог Петра и открије ко му је наместио свирепо убиство.
© Фото : Спутњику уступила продукција "Firefly"Балкан као центар света и поприште вечне борбе добра и зла
Балкан као центар света и поприште вечне борбе добра и зла - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2023
Балкан као центар света и поприште вечне борбе добра и зла
Режију потписује Немања Ћипранић, аутор сценарија је Александар Радивојевић, док глумачку поставу чине већ позната али и нека нова глумачка имена - Јелена Ђокић, Златан Видовић, Уликс Фехмиу, Никола Којо, Иван Заблаћански, Дара Џокић, Пеђа Бјелац, Андреј Јемћов, Борка Томовић, Иван Марковић, Ана Александер, Миодраг Крстовић, Драган Мићановић, Моника Ромић, Петар Стругар, Јелена Ступљанин, Ненад Стојменовић, Ана Лечић, Соња Вукићевић, Анастасија Ђуровић, Зоран Цвијановић, Светозар Цветковић, Јоаким Тасић, Ана Софреновић, Андрија Кузмановић, Бојан Димитријевић, Милутин Милошевић и многи други.
Славко Штимац - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2023
КУЛТУРА
Славко Штимац: Сви смо ми иста врста створа, али морамо бити бољи људи /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала