- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак сломљен после пораза: Осећај је ужасан

© AP Photo / Kamran JebreiliНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, први рекет света, елиминисан је у осмини финала Мастерса у Монте Карлу од Лоренца Мусетија, а после пораза био је видно разочаран и поручио је да се осећа јако лоше.
Услови за игру били су тешки, дувао је јак ветар који је ометао обојицу, а притом је шљака као спора подлога доста неутралисала сервис што је доводило до тога да су се често дешавали брејкови.
„Осећај је ужасан после овакве партије, искрено. Али, честитам му. Остао је чврст у важним моментима. То је све што могу да кажем. Нека му је са срећом“, рекао је Ђоковић.
Српски ас је током целог меча играо са бандажираним лактом, а после паузе због кише на терен је изашао са фластером на нози, због чега је забринуо навијаче, али није желео више да прича на ту тему.
„Не могу ништа да кажем. Океј сам. Добро сам. Честитам му. Идемо даље. Увек се надате добром дану на послу, али, знам да не играм тако сјајно. Он је играо врло добро, знао сам да ће меч бити тежак“, рекао је Ђоковић.
Први рекет света последњи пут четвртфинале у Монте Карлу играо је 2019. године, а после тога није имао запаженије резултате јер је углавном испадао у раној фази турнира.
„Не мислим да је то катастрофално, али осећам се лоше тренутно пошто сам изгубио. То је све“, закључио је Новак.
*Погледајте ново издање емисије Спутњик спорт.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2023
СПОРТ
Новак после велике драме доживео помрачење у Кнежевини – Италијан срушио најбољег на свету
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала