- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

А шта кад би Кина била посредник у дијалогу Београда и Приштине? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Илья Питалев / Уђи у базу фотографијаЗастава Кине
Застава Кине - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” Перко Матовић из Центра за националну политику.
Срби са КиМ са стрепњом дочекују Ускрс забринути за своју безбедност што је била и тема састанка њихових политичких представника са председником Александром Вучићем и Владом Србије у Рашки на ком је донето пет закључака, од којих се један односи и на неучешће Срба на локалним изборима.
Да ли ћемо у четири општине на северу добити градоначелнике Албанце? Како се изборити за повлачење косовске полиције са севера КиМ и може ли дискусија у Савету безбедности УН померити ЗСО с мртве тачке? Да ли Приштина копира тактику Призренске лиге? Ако је ЕУ неефикасни посредник, шта кад би Кина била посредник у дијалогу Београда и Приштине.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Овог пута са вама ће бити Татјана Трикић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
А шта кад би Кина била посредник у дијалогу Београда и Приштине? | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала