- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић хвалио саиграча и открио тајну успеха: „Понекад помислим да је он број један у овом тиму“

© Фото: Скриншот/ТвитерНикола Јокић, Денвер
Никола Јокић, Денвер - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
Пратите нас
Никола Јокић и Денвер успешно су започели плеј-оф серију са Минесотом, убедљивом победом од 109:80 у првом мечу осмине финала. Још играчи нису напустили паркет, а Сомборац је морао пред камере како би поделио импресије после меча са легендама Шекилом О'Нилом и Чарлсом Барклијем.
Оно што би могло да забрине фанове Денвера је што је Јокићу после меча десна рука била бандажирана, што се видело у ТВ преносу, док је давао изјаве за ТНТ који преноси мечеве плеј-офа у САД.
Неколико пута Никола је десну повређену руку подупирао левом, али осмех на лицу сведочи да не би требало да буде већих проблема и да ће бити потпуно спреман за утакмицу број два.
© Фото: Скриншот/ТвитерНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
Новинара је, најпре, занимало зашто се Никола вратио у игру у последњој четвртини кад је све било готово?
„Ух, мислим да то није питање за мене... Нисам тражио да се вратим на терен, али немам проблем да играм у гарбиџ тајму или било када“, рекао је Јокић.
Шекил је констатовао да велики момци Минесоте, попут Рудија Гобера или Кајла Таунса, ипак, не могу да га чувају, али је Никола остао скроман:
„Мислим да су одрадили добар посао у плеј-оф утакмици која је мало напетија. Надам се да ћу ја бити бољи у следећој утакмици.“
Чарлс Баркли је приметио да је Џамал Мари био фантастичан и да је после Николе Јокића он вероватно најбољи играч Денвера.
„Искрено, некад помислим да је Џамал број један од свих у нашем тиму. То је добра ствар за Денвер, зато што не постоји его у овој екипи. Увек неко може да искочи и донесе тиму важну енергију и импулс. Немамо проблем с тим и зато смо добра екипа“, сматра Јокић.
Новинара је занимало хоће ли гледати остале плеј-оф утакмице или угасити ТВ?
„Искрено, волим да гледам кошарку ове године. Обично то није случај, не волим је, али ове да. Лига је талентована и сваки навијач, љубитељ, ТВ гледалац, може да ужива“, закључио је Јокић.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
СПОРТ
Денвер прегазио Минесоту уз „дабл-дабл“ нервозног Јокића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала