- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Има жељу да освоји турнир“ – Новак одрадио први тренинг у Бањалуци /видео/

© AFP 2023 / VALERY HACHEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер Србије и света, одрадио је први тренинг у Бањалуци, пред почетак Српска опена, турнира из серије 250.
Новак је у недељу, на Ускрс, стигао у Бањалуку, а дан касније осетио је шљаку и подлогу на којој ће играти мечеве наредних дана.
Јасно је да је на тренингу најбољег играча планете био велики број навијача, а Новак Ђоковић ће ускоро одржати и конференцију за медије.
Као први носилац Новак је слободан на старту, а у другом колу одмериће снаге с бољим из двобоја Луке ван Еша и Стена Вавринке и тај меч ће по свој прилици бити одигран у среду, а термин ће накнадно бити познат.
Титулу на Српска опену брани Рус Андреј Рубљов, који је успео да покори и Кнежевину, где је Новак Ђоковић неочекивано елиминисан већ у осмини финала од Италијана Лоренца Мусетија.
На турниру Српска опен Спутњик ће имати свог репортера, јер ће вас наредних дана из Бањалуке извештавати наша новинарка Тамара Ранковић.
Иначе, Новаков најмлађи брат, Ђорђе, који је директор турнира, поручио је да Ђоковић има велику жељу да освоји Српска опен.
„Сви су ових дана питали када стиже Новак. Стигао је у недељу увече по највећем пљуску на аеродром, али то није омело велики број навијача да дођу, дочекају га и сликају се са њим. Новак је имао леп и топао дочек, не само на аеродрому, већ и у хотелу, и у хотелском центру. Планирано је да Новак игра у среду, а Андреј Рубљов у четвртак. Надамо се да ћемо сваки дан имати занимљив програм. Новак је неко ко је сурови професионалац и који гради своју форму из турнира у турнир, из меча у меч, односно гема у гем. Он се труди да увек буде у врхунској форми. Наравно да не моеж да буде идеална игра на сваком турниру. Међутим, дошао је у Бањалуку са великим ентузијазмом, мотивом и жељом за победом. Има велику жељу да освоји Бањалуку и да оде корак даље у односу на прошлу годину када је поражен у финалу турнира у Београду“, рекао је за К1 телевизију Ђорђе Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2023
СПОРТ
Новак стигао у Бањалуку и послао важну поруку
Новак Ђоковић и Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2023
СПОРТ
Ђоковић честитао Рубљову на руском језику – подршка на Васкрс!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала