- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Да ли ће Америка овога пута да зажмури на „сомборски рингишпил“? | Спутњик спорт

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
Пратите нас
Денвер је фуриозно стартовао у плеј-офу НБА лиге, разбијена је Минесота 109:80, али је и даље централна тема у НБА лиги ко ће понети МВП титулу. На челу се смењују Никола Јокић и Џоел Ембид, али се стиче утисак да је Америка за разлику од претходне две сезоне, када је Србин освајао признање, наклоњена Камерунцу, док жмури на „сомборски рингишпил“.
Новинари спортске редакције Спутњика Страхиња Клисарић и Петар Миловановић, разговарали су МВП трци у НБА лиги која је ушла у фото-финиш, а неизбежна тема био је и „Српска опен“ на ком ће учествовати најбољи тенисер света Новак Ђоковић, док је репортер Спутњика Тамара Ранковић, такоће на лицу места.
Крај је сачуван за почетак расплета у Лиги шампиона, где се стигло до реванш мечева четвтвртфинала, а највеће шансе за трофеј дају се Манчестер ситију и Пепу Гвардиоли, који су „уништили“ Бајерн на Етихаду, те сада гостују на Алијанц арени.
- Зашто је Америка наклоњена Ембиду када Јокић игра најбољу кошарку у каријери?
- Колики утицај има на екипу српски ас и двоструки узастопни МВП?
- Да ли Денвер може до титуле?
- Новак се по обичају саплео у Монте Карлу, шта је узрок?
- Да ли је физички 100 одсто спреман за Бањалуку?
- Може ли Бајерн до сензације против Пепове захуктале машинерије?
- Да је ово коначно сезона када ће се "грађани" попети на кров Европе?

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Милан Здравковић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала