- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Игра без правила – шта ће бити на изборима на северу КиМ | Од четвртка до четвртка

© Tanjug / DOPISNIŠTVO KIMКонтејнери за гласање на локалним изборима на северу Косова и Метохије
Контејнери за гласање на локалним изборима на северу Косова и Метохије - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” Петар Милутиновић из Института за европске студије.

На Косову и Метохији ближе се локални избори у четири општине на северу, а иако ће то бити гласање без бирача, Американци већ најављују да ће их признати због чега Ивица Дачић упозорава да се враћамо у "предбриселско доба". Настављају се и игре око Заједнице српских општина – још нико не зна да ли ће је бити и иде ли у пакету с новим уценама Србије.
А док НАТО вежба у Шведској на највећим маневрима у последњих четврт века, посета шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова низу земаља Латинске Америке показује да се тај континет који је до јуче био "двориште САД" неповратно удаљава од Вашингтона. У исто време кад посета кинеског министра одбране Русији наговештава продубљивање војне сарадње две земље, стижу и, засад неодређени, од Француске стиће предлог за посредовање у мировним преговорима Москве и Кијева.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Овог пута са вама ће бити Тања Трикић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Игра без правила – шта ће бити на изборима на северу КиМ | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала