- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Милош Биковић: Има политичара које бих послао у космос са картом у једном правцу /видео/

© Sputnik / Спутњик СрбијаМаша и Милош Биковић
Маша и Милош Биковић - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2023
Пратите нас
Гостујући у емисији „Маша и...“ познати глумац Милош Биковић открио је који му је следећи изазов након филма „Изазов“ сниманог у свемиру, шта би волео да проба да уради у бестежинском стању, али и да ли санкције уведене руској култури важе и ван граница наше планете.
Иако је већ одавно звезда у Србији и Русији, Милош Биковић се, захваљујући најновијем остварењу, филму „Изазов“ и „буквално“ винуо у звезде и исписао историју као тумач главне улоге у првом играном филму икада сниманом на Међународној свемирској станици.
У духу његовог новог филма, поставили смо му неколико „космичких“ питања и покушали да сазнамо, између осталог, ко би се од светских политичара најбоље снашао у свемирској шетњи.
„Не знам ко би се најбоље снашао у свемирској шетњи, али знам да постоји добар број њих које би било лепо послати горе у једном правцу“, објашњава Биковић.
Познати глумац је и кроз шалу прокоментарисао да ли је искусио сусрет са ванземаљском интелигенцијом.
„Ретко имам контакт генерално са интелигенцијом, што својом, што туђом. Са ванземаљском још нисам имао прилике да се сретнем“, каже Биковић за Спутњик.

О емисији „Маша и ...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала