- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Могуће одвајање неких америчких држава; Навијаћу за Тексас

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2023
Пратите нас
Заменик председника савета безбедности Русије Дмитриј Медведев је рекао да ће навијати за Тексас ако та територија одлучи да постане независна од САД.
Медведев је у обраћању учесницима маратона знања рекао да борба до истребљења међу политичким елитама и економским клановима у САД може довести до одвајања различитих америчких држава које се и без тога размећу својом независношћу у најосетљивијим питањима.
„Слободу већ траже Калифорнија и Тексас. Чини се да је такав сценарио донедавно изгледао апсурдан и чудан. Али, Тексас је већ почео да се спрема за спровођење референдума. Републиканци су 2021. у држави Тексас осмислили закон о независности Тексаса и закон о референдуму. Правну основу су такође припремили - кршење члана 1. Устава Тексаса. Појавили су се и нови нацрти закона ове године. Тако да оно најинтересантније тамо тек почиње. Не знам како ви, али ја ћу навијати за Тексас“, рекао је Медведев.
Амерички председник Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 20.06.2022
СВЕТ
Републиканци из Тексаса: Бајден није легитимно изабран од народа САД
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала