- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Анкара демантовала вест да је Ердоган имао инфаркт

© Sputnik / Лола ЂорђевићРеџеп Тајип Ердоган
Реџеп Тајип Ердоган - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2023
Пратите нас
Центар за борбу против дезинформација администрације турског председника Реџепа Тајипа Ердогана демантовао је наводе медија да је лидер државе доживео срчани удар.
„Вести на друштвеним мрежама о томе да је председник Ердоган наводно доживео срчани удар и да је хоспитализован нису тачне“, саопштио је Центар за борбу против дезинформација на Твитеру.
Истовремено, потпредседник Турске Фуат Октај саопштио је да је здравствено стање турског лидера добро.
„Здравствено стање нашег председника је веома добро. У сталном смо контакту. Имао је благу прехладу", рекао је потпредседник, пренела је државна телевизија ТРТ Хабер.
Портпарол турске владајуће Странке правде и развоја Еркан Кандемир такође је потврдио да ће Ердоган сутра путем видео-линка учествовати у догађајима поводом пуњења нуклеарног горива у нуклеарној електрани Акују.
Поједини медији раније су објавили непотврђене информације да је Ердоган наводно имао инфаркт. То је уследило након што је Ердоган јуче прекинуо интервју који се емитовао уживо на локалним телевизијама јер се није осећао добро. Он се након дуже паузе вратио у емисију и рекао да је добио стомачни грип због густог распореда услед предизборне кампање. Портпарол председника касније је саопштио да је Ердоган добро.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала