- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Подмукла операција Запада - најгоре уцене Србији доносе „пријатељи" | Од четвртка до четвртка

© Flickr / Dominique edteСавет Европе - Стразбур
Савет Европе - Стразбур  - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” некадашњи потпредседник Владе Србије Небојша Човић.
У четири општине на северу такозваног Косова одржани и исти такви и избори. Пред седницом СБ УН расправа о ситуацији у јужној српској покрајини.
Догодио се и дан којег ће се Савет Европе стидети - захтев Косова за пријем прослеђен је у даљу процедуру у Парламентарну скупштину те организације. Србију разочарале Украјина, Грчка, Словачка и БиХ.
Још једно европско тело - Одбор ЕП за спољне послове усвојио извештај о Србији траже увођење санкција Русији и затварање Спутњика и РТ.
А док Столтенберг тврди да су земље НАТО-а испоручиле Кијеву више од 98 одсто обећане војне технике, Кина након разговора Си Ђинпинга и Зеленског шаље изасланика у Украјину и друге земље на консултације.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Подмукла операција Запада - најгоре уцене Србији доносе „пријатељи" | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала