- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Медведев: Треба у потпуности уништити режим у Кијеву

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2023
Пратите нас
Украјински председник Владимир Зеленски рекао је за финске медије да би контраофанзива украјинских снага требало да им омогући и да заузму Крим. На то је реаговао заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев који је рекао да је неопходно у потпуности уништити режим у Кијеву и његове кључне фигуре.
„Кијевски пас наставља да лаје: 1. Дајте више оружја да би било мање жртава; 2. Вратићемо Крим; 3. Боље сад подржати Украјину него повећавати ризик од трећег светског рата…… Одговор на то може бити само овакав: тотално уништење војске и војне технике нацистичког режима током контраофанзиве, наношење тоталног војног пораза украјинским снагама, потпуно уништење непријатеља и коначно обарање нацистичког режима у Кијеву и потпуна демилитаризација на читавој територији Украјине, одмазда према кључним фигурама нацистичког режима без обзира где се налазе и без застаревања“ написао је Медведев на Телеграму.
Он је још додао да овакве изјаве не треба потцењивати.
Војник из обезбеђења Владимира Зеленског са нацистичком ознаком у Изјуму - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2023
РУСИЈА
„Вашигтон пост“: Кијев планирао нападе на Москву 24. фебруара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала