Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Застава тзв. Косова и даље истакнута на згради полицијске станице у Лепосавићу

© Sputnik / Теодор АнастасијевићЗастава тзв. Косова на полицијској станици у Лепосавићу
Застава тзв. Косова на полицијској станици у Лепосавићу - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2023
Пратите нас
Застава тзв. Косова која је јуче постављена на згради полицијске станице у Лепосавићу и даље је истакнута упркос бројним негодовањима грађана Лепосавића.
Припадници тзв. полиције Косова заставу су поставили у ноћи између суботе и недеље иако се од самог формирања полицијске станице и доласка припадника косовске полиције у зграду коју је пре рата користио МУП Србије, на згради налазила само застава тзв. Косовске полиције.
На тему застава први је током претходне недеље говорио новоизабрани градоначелник Зубиног Потока Измир Зећири који је одмах по проглашењу резултата најавио да ће са зграде општине у Зубином Потоку уклонити заставу Србије и на њено место поставити заставу тзв. Косова.
Иначе Зећири је на изборима за градоначелника у Зубином Потоку освојио 196 гласа, а у бирачком списку уписано је 6.661 бирач.
У општинама на северу Косова и Метохије у свим улицама, на балконима зграда, радњама и институцијама виоре се српске заставе још од 1999. године и грађани говоре да оне јасно показују опредељење народа која је њихова држава.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала