- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Краљ је на коленима – има ли снаге „рањени“ Партизан да га дотуче | Спутњик спорт

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
Пратите нас
Кошаркаши Партизана креирали су својеврсно чудо са два брејка против Реала у четвртфиналу Евролиге, и сада их очекује да пред својим навијачима, у гротлу „Београдске арене“, остваре победу и пласирају се на фајнал-фор, где су последњи пут били 2010. године. Лако би могло да буде тензије на паркету, због хаоса који је уследио после другог меча
Новинари спортске редакције Спутњика Страхиња Клисарић и Петар Миловановић разговарали су о скандалу у Мадриду, најавивши и трећу утакмицу која се игра у уторак од 20 часова и 30 минута. Краљ је на коленима, може ли „рањени“ Партизан (суспендовани Пантер и Лесор, повређен Егзум) да га докусури?
Управо ће Страхиња бити у епицентру кошаркашких дешавања и на сајту Спутњика ћете моћи да се информишете у реалном времену каква је атмосфера у Арени и да ли ће уопште бити потребе да се игра евентуални четврти меч.
Неизбежна тема нове епизоде емисије „Спутњик спорт“ био је и жреб за Мундобаскет, где ће Србија бити у групи са Порториком, Јужним Суданом и Кином коју води бивши селектор Орлова легендарни Сале Ђорђевић.
- Ко је боље прошао после казни због скандала и туче у Мадриду?
- Ко би требало да одмени суспендованог капитена црно-белих Кевина Пантера?
- Шта је урадио Жељко Обрадовић после прекида и хаоса у Визинк центру?
- Каква је прогноза Дулета Вујшевића за трећи меч Партизан – Реал?
- Хорор сценарио ког мора да се чува Партизан
- Да ли ће Јокић и Богдановић бити на располагању Србији и Пешићу на Мундобаскету?
Спутњик спорт

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Милан Здравковић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала