- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић је први пут био у другом плану: „Тата, где ти је прстен?“

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2023
Пратите нас
Денвер је на крилима Николе Јокића поразио Финикс у другом мечу плеј-офа полуфинала Западне конференције, а меч је на крају обележила интересантна комуникација између Сомборца и његове ћеркице. Камере су ухватиле тренутак када Огњена, која се налази у наручју мајке, показује оцу прст на ком се носи прстен, што је Јокић испратио с осмехом.
Интересантна и несвакидашња ситуација, али остаје нејасно да ли је Јокићева ћерка алудирала на бурму, или је имала поруку за тату да жели шампионски НБА прстен.
У сваком случају једна несвакидашња ситуација и лепа слика из Бол Арене, где се потпуно неочекивано у центру пажње нашла ћерка Николе Јокића, док је супруга центра Денвера била одушевљена и све је испратила с осмехом на лицу.
Управо ће у ноћи између уторка и среде бити познат и епилог МВП трке у којој Јокић јури трећу у низу, док му је највећи ривал Џоел Ембид из Филаделфије, а у игри је и Јанис Адетокумбо, али са изузетно малим шансама.
Амерички новинари искористили су прилику после меча у ком је Сомборац уништио Финикс са 39 поена и 16 скокова, да га питају да ли ће гледати проглашење победника за МВП признање, на шта су добили одговор:
„Нула интересовања. Надам се ће бити сунчан дан и да ћу вероватно бити у базену“, рекао је Јокић у свом стилу и насмејао присутне.
Београдска арена током дуела Партизана и Будућности - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2023
СПОРТ
„Пут у пакао“ – Краљ је у Београду наишао на „добродошлицу“ /фото/
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2023
СПОРТ
Јокић води Денвер ка финалу – Америка поново видела„сомборски рингишпил“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала