Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Против нас су сви велики на Западу, али на нашој страни су право и правда

© Sputnik / Лола Ђорђевић Александар Вучић
 Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2023
Пратите нас
"Биће тешко, против нас су сви велики на Западу. Ипак, на нашој страни су право и правда. Још више и важније од тога, они не разумеју колико је снажна љубав према слободи и колико јако и чврсто можете да је чувате, упркос свим притисцима", поручио је председник Србије Александар Вучић на путу за Брисел на нову рунду дијалога Београда и Приштине.
Дијалог Београда и Приштине на високом нивоу наставља се данас у Бриселу разговорима у којима ће учествовати председник Србије Александар Вучић и премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти, као и представници Европске уније
Вучић је у видео снимку објављеном на друштвеним мрежама казао да данас Курти и његови помагачи прете Србији, подсећају на неке старе дане, говоре о борби за слободу заборављајући да су се баш Срби борили за слободу, не само против терориста већ и против НАТО агресора.
"Већ неколико дана, а посебно јуче и данас, Аљбин Курти води кампању против Србије, бруталну и прљаву, он и његови помагачи. Укључили су све, Шаипа Камберија, Азима Власија... од свих аналитичара и политичара. Прете Србији, подсећају на неке старе дане, говоре о борби за слободу заборављајући да су се баш Срби борили за слободу, не само против терориста већ и против НАТО агресора. Као што он рече проливена крв се не враћа, проливена крв за слободу не може да се врати и не сме да се заборави. Имаћу то у виду вечерас. Живела Србија, нема предаје", рекао је председник на снимку из авиона на путу до Брисела.
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2023
СРБИЈА
Ана Брнабић: Не очекујем ништа од састанка у Бриселу, Курти намерно крши Бриселски споразум
Мирослав Лајчак - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2023
СРБИЈА
Лајчак открио уочи преговора у Бриселу: Важно је да свако решење за ЗСО буде европско
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала