- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Тек кад се овако нешто догоди, видимо колико је живот драгоцен“ – кошаркаш Реала показао величину

© Фото : ANDREJ ISAKOVICНајџел Вилијамс Гос
Најџел Вилијамс Гос - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2023
Пратите нас
Кошаркаш Реала Мадрида Најџел Вилијамс-Гос изјавио саучешће породицама настрадалих у трагедији која се догодила у основној школи. Он је говорио пред утакмицу с Партизаном, али је пре свега послао поруку.
Кошаркаш Реала, и некадашњи играч Партизана, Вилијамс Гос шокиран је оним што се данас догодило у основној школи Владимир Рибникар у којој је живот изгубило деветоро људи.

„Тешко је причати о четвртој утакмици, када се догоди овака тагедија. Прво, желео бих да изјавим саучешће породицама који су изгубили своје најближе. О томе су нас обавестили пре тренинга, и стварно смо сви и даље у шоку. Отац сам једног детета, могу да замислим како се осећају родитељи који су изгубили своје најмилије. Надам се да ће људи моћи да се подигну после овакве трагедије. Тек кад се ово догоди, видимо колико је живот драгоцен и много вреднији него што ми знамо да га ценимо“, поручио је Гос.

Бивши играч Партизана се након тога осврнуо и на четврту утакмицу која је на програму у четвртак (20.30).
„Свака утакмица за нас је опасност да је готова, зато морамо да урадимо све како бисмо вратили серију у Мадрид. Није ме изненадило како је Партизан играо у серији, имају одличне играче и тренера, јако добру кошарку показује у другом делу сезоне“, закључио је Гос.
Биће тешко и играчима да играју наредну утакмицу.
Навијачи Партизана - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2023
СПОРТ
Минут ћутања и без музике на мечу Партизана и Реала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала