- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дончић понудио помоћ породицама жртава

© AFP 2023 / CHRISTIAN PETERSENЛука Дончић
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
Пратите нас
Kошаркаш Даласа Лука Дончић понудио је финансијску помоћ за жртве трагедије која се десила у среду у Београду, у којем је 13-годишњи дечак убио осморо својих вршњака и члана обезбеђења у Основној школи „Владислав Рибникар“.
Дончић је изразио саучешће породицама жртава и обећао помоћ преко своје Фондације за породицу и пријатеље преминулих, као и запослене у школи.
„Срце ми је сломљено због трагичне пуцњаве у Србији и изгубљених живота, укључујући оних невине деце. Моје мисли су уз породице и друштво које је погођено овом трагедијом. Преко своје Фондације тражим начин да хитно, али и дугорочно помогнем ђаке, школу и породице погођене трагедијом у Основној школи „Владислав Рибникар“. Посвећен сам томе, даћу више информација о могућностима за помоћ када буду доступне“, стоји у Дончићевом саопштењу.
Портпарол Фондације словеначког кошаркаша открио је за америчке медије како ће помоћ изгледати.

„После трагедије у школи у Београду у којој је осморо ђака убијено, као и обезбеђење школе, кошаркаш Лука се обавезао да плати трошкове сахране, као и саветовалиште за све оне школарце који су погођени овом трагедијом“, потврдио је ПР фондације Луке Дончића за ЕСПН.

Подсетимо, осморо деце и радник обезбеђења убијени су у среду ујутро у оружаном нападу једног ученика у Основној школи „Владислав Рибникар“ у центру Београда. Рањено је шесторо ученика и једна наставница, а 13-годишњи нападач је ухапшен.
Порука у Арени - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
СПОРТ
Аплаузи, цвеће и емотивна порука навијача Партизана у част настрадалих ученика /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала