- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Београд ће сносити трошкове сахране убијених ђака, захвалност кошаркашу Луки Дончићу

© Sputnik / Лола ЂорђевићДеца пале свеће
Деца пале свеће - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2023
Пратите нас
Град Београд је захвалио породици Луке Дончића на изразима саучешћа и жељи да сноси трошкове сахране погинулих ђака ОШ "Владислав Рибникар", уз напомену да ће, како је раније већ договорено, трошкове сносити и сахране организовати Град Београд.
Град Београд је захвалио породици словеначког кошаркаша Луке Дончић на изразима саучешћа и јавно изреченој жељи да сноси трошкове сахране погинулих ђака Основне школе "Владислав Рибникар" у Београду.
"Обавештавамо јавност да је Град Београд, од момента када је градоначелник најавио сваку врсту помоћи породицама страдалих, у комуникацији с њима и једна од првих ствари која је договорена јесу покривање свих трошкова и организације сахрана, као и да надлежне службе већ припремају организационе детаље у вези са сахраном", наведено је у саопштењу Градске управе.
Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић истиче да ће породице страдалих добити и друге видове помоћи од свог града, а да је ово само прва у низу.
"Истовремено, Град Београд захваљује свим људима добре воље, појединцима и установама из Србије и читавог региона, који су упутили изразе искреног саучешћа на адресу Скупштине Града Београда. Молимо све добротворе који су исказали жељу да помогну, да усмере своје донације ка хуманитарним установама у систему социјалне заштите Града Београда. О свим даљим активностима руководство Града Београда обавештаваће грађане редовно", навео је Никола Никодијевић.
Надлежне службе одвозе тела убијених у масакру из ОШ „Владислав Рибникар“ у Београду - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
Подкаст
Деца убице су феномен који смо „увезли“ | Од четвртка до четвртка
Дете са мобилним телефоном - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
СРБИЈА
Руски психолог: Деца одрастају у усамљеном и агресивном окружењу – проблем је мањак комуникације
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала