- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Смјештај у Будви овог љета 20 одсто скупљи него лани

© Sputnik / Ольга Головко / Уђи у базу фотографијаБудва
Будва - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2023
Пратите нас
Немања Краљ, замјеник директора Туристичке организације Будва саопштио је Спутњику да ће у црногорској метрополи туризма овог љета цијене смјештаја бити веће до 20 одсто у односу на предходно љето.
„Конкретно, цијена ноћења са доручком у хотелима са три звјездице биће по особи од 28, до 46 еура. Дакле, говорим о шпицу туристичке сезоне у јулу и августу. У хотелима са четири звјездице цијена ноћења са доручком је од 37 до 140 еура, а у хотелима са пет звјездица од 160 до 270 еура за ноћ“, рекао је Краљ.
Саговорник Спутњика је навео да ће, што се приватног смјештаја тиче, цијена кревета у двокреветној соби бити од 20 до 50 еура за ноћ.
„Када су у питању апартмани, цијена смјештаја за четворочлану породицу се креће од 60 еура за ноћ па навише, има их који се издају и за 200 еура, зависи од категорије апартмана, локације, чиме апартман располаже, шта се нуди госту”, истиче Краљ.
Наш саговорник указује да су цијене смјештаја током маја и јуна скоро за упола цијене ниже, као и за септембар и октобар.
„Ми смо имали одличну посјету и током маја, због карневалских свечаности. Очекујемо да ће, по традицији, и овог љета Будва бити одлично посјећена, инетресовање је већ у предсезони добро. Предходних година било је и добро интрерсовање туриста за подсезону”, поручује Краљ.
Плажа Могрен у Будви - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2023
ДРУШТВО
За шетњу старом Будвом у купаћем костиму казна 200 евра
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала