- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Украјина губи рат: Погубан корак – блицкриг | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / LIBKOSУкрајинска војска
Украјинска војска - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” професор Правног факултета у Новом Саду Бранислав Ристивојевић.
Након трагедија у Београду и Младеновцу бележимо пораст насиља, држава захтева предају оружја.
Русија обележила 78. годишњицу победе у Другом светском рату. „Против наше отаџбине поново је покренут рат, али смо пружили отпор међународном тероризму, па ћемо се изборити и са овим", рекао Владимир Путин.
С друге стране границе, Владимир Зеленски и поред најновијих британских ракета дугог домета каже да је Украјини потребно још времена за почетак контраофанзиве.
Европски комесари не одустају од притисака - у Београду је специјални изасланик уније за примену санкција Дејвид О'Саливен, а стиже нам и Мирослав Лајчак. Истовремено, Влада Приштине донела је одлуку да легализује одлуке о експропријацији земљишта на северу КиМ.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Од четвртка до четвртка, 11.5.2023.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала